Förmöhippa

I helgen packade jag ihop sidenband, potatis och tiaror i en kasse. Det vankades nämligen en inofficiell liten bride-to-be-fest. Vi är bjudna på sensommarbröllop om några månader och eftersom vi var några stycken som tyvärr inte kunde delta i den riktiga möhippan så firar vi den blivande bruden med en trevlig kväll idag istället. Inget avancerat men det blir desto trevligare. Vi började med lite bubbel och härliga snittar hemma hos syrran. Jag hade gjort små rårakor som serverades med en stor klick gräddfil och rom på och svägerskan och syrran hade inte heller varit utan fantasi så det blev en hel del smaskigheter.

Vi dekorerade sedan varsitt par kalsonger med glitter, textilfärg och paljetter som blev riktigt tjusiga. Dock kanske inte helt användbara men vad gör väl det 😉

Efter dessa trevligheter så åkte vi inte till stan och käkade middag och därefter blev det shuffleboard och fri lek som vi kallar det. En riktigt trevlig kväll alltså.

Jag hade fixat lite festliga tillbehör för att få känslan av möhippa, bland annat detta bandet som bruden fick på sig. Sydde ett band av ett glansigt tyg och limmade på bokstäver som jag klippte ut i silvertyg. På en leksakstiara sydde jag fast vitt tylltyg som jag grävde fram i en tyglåda och det blev en utmärkt klädsel för den blivande bruden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..