Den vanliga, härliga vardagen

Hej måndag och en vecka närmare värmen! För vem mer än jag längtar så efter värmande solstrålar, termometern stretar sig strävsamt över +10-strecket i alla fall. Drömmer dock om när den börjar sig tjugo grader…

Så mysigt att få hämta Elle på förskolan och kramas med henne, vi var ju i stugan i helgen men nu är ordningen återställd. Vi passade på att vara ute en stund i trädgården efter förskolan, brukar passa på när ytterkläderna ändå är på… jag grävde ner några lökar som jag grävde upp i Skåneträdgården innan vi åkte hem så nu hoppas jag att det poppar upp lite snödroppar och någon ljusblå stjärnliknande blomma i rabatten nästa vår. I Skåne har vi M Ä N G D E R med vårlökar, hela gräsmattan är bitvis som ett böljande blått hav och det är krokusar, snödroppar, påskliljor, scilla och massa andra färgglada typer överallt. Drömmen.

Nu ska jag duka för ikväll kommer hela stora familjen på taco-kvällsmat här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..