Enkel vegovardagsmiddag och dagens turné

Hur goa är inte vardagskvällarna? Visst är helgerna härliga men kvällarna under veckan är inte heller så dumma faktiskt. Jag uppskattar dem ännu mer när dagarna har fokus på min lilla myra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter jobb och förskola tog vi en tur till den superbra barn-second handbutiken som vi har här i samhället. Sedan den kom hit köper jag bara kläder där typ och så lite på ebay. Jag har köpt en hel del Pomp de Luxe koftor och byxor för typ 40 kronor styck. Snacka om fynd!

Idag var mitt mål att hitta ett par gummistövlar då hennes första sådana nog snart är för små samt ett par jeans och vi kom hem med både ock samt ett par ljusgrå mjukisar. Vill gärna komplettera den med en matchande grå hoodie sedan så att hon kan ha ett helt set.

Sedan tog vi en sväng förbi min morfar och hälsade på, det var flera veckor sedan nu så det var verkligen på tiden! När vi kom hem igen var klockan fem och dags att börja med kvällsrutinerna egentligen men vi hann med lite lek och bus också, så himla mysigt. Jag har blivit bättre på att laga riktig mat när Elle också behöver nåt att käka, så det blir inte bara yoghurt eller knäckebröd. Idag gjorde vi världens enklaste, slängde ner en massa rotfrukter, som jag skivade upp igår, i en form och varvade med havssalt och fetaost. slängde på rejält med olja sedan och så fick det stå i ugnen på högsta värme ca 25 minuter. Klart! Tog väl 5 minuter i arbetsinsats, helt lagom.

Nu ska jag slå på Hart och Dixie som jag är helt fast i, och sy in en klänning som är helt för vid i kjolen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..