En dag vid poolen

Idag blev det en dag ute på altanen med såpbubblor, grill till lunch och så blåste vi upp poolen som jag beställde i början av sommaren men som vi inte har haft användning av förrens nu (när sommaren kom några månder för sent…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så himla mysigt. ”Allt är så mycket roligare med barn” sa jag när vi åt lunch. ”Hmm”, sa A och syftade på när han vaknade till vid fyra imorses av att jag plockade upp Elle för att äta en slurk innan vi somnade om igen. Men hur roligt hade det varit att vara ensam på altanen även om solen stekte, nej, så mycket roligare med en go, snorig unge som man skrattar åt stup i kvarten för att hon är så himla ROLIG och go!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pappan vilade lite i solen, ungen badade och plaskade och jag satt i solen och broderade på några nya kuddar till Elle. En björn, en kanin och en obestämd figur som jag inte vet om det är en kanin eller något annat.

Sedan tände vi grillen och skrapade ihop en riktigt god lunch ur vårt tomma kylskåp (tack och lov att man har lite tillgångar i frysen). Grillade haricot verts med massa olja och havssalt, en riktigt god och kall sås med pommes-krydda och så marinerad kyckling till A och Elle.

Nu ska jag packa ihop paket och blåsa upp en jättestor ballong för imorgon väntar tvåårskalas! Sedan är det dags för kvällsrutinerna med Elle; att bada av allt kladd från dagen, äta kvällsmat som idag blir pannkakor och sedan ta på nattblöja och pyjamas. Vi försöker hålla henne vaken till sju även om hon helst hade somnat en timme innan, för att hon ska vakna lite senare på morgonen. Lilla kvällströtta älskling <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..