DIY: Mjölkkanna med färgstänk

Jag gillar prickar och därför är det naturligt att bli kär i stänkmönster. En hel servis i mönstret har jag inte införskaffat men en oskyldig liten kanna är ju väldigt trevligt att ha på en hylla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För att få det att fästa på porslin så använde jag mig av porslinsfärg. Jag doppade helt enkelt ett tjockt grillspett i färgen och slog pinnen mot handryggen så att det skänkte på kannan. När det hade stänkt så mycket som jag önskade så fick det härda och sedan följde jag anvisningarna på färgburken hur länge man skulle bränna i ugnen osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..