Fredag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår hade vi en så trevlig eftermiddag hos Lisa och Michael, så himla kul att se Ellie igen och Anya för första gången. Om jag tycker det är så kul att Elle börjar bli mer en liten människa och stå upp, kravla runt och klättra så kommer jag ju älska när hon blir i Ellies ålder och pratar, leker och går runt.
Det var så roligt att se dem tillsammans, Elle var väl inte så interagerande utan kastade sig mest över alla nya leksaker, bet lite på dem och kastade iväg dem men Ellie klappade och kramade henne. Så himla gulligt! Och försåg Elle med nya leksaker hela tiden, stoppade in nappen och var så söt. Lisa hade bakat så goda kladdmuffins som vi fikade, väldigt härlig eftermiddag!
När vi kom hem kom mamma och pappa och hälsade på Elle, perfekt för jag passade på att mixa havregryn och paltbröd till Elles gröt och Andreas klippte gräset som resten av kvarteret.
Trevlig helg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..