Så kom snön!

 


Ännu mer snöande. Jag är som så många andra kluven till det vita nederbördet. Kunde det bara få ligga kvar så hade det gärna fått snöa men i detta land är det ju tyvärr så att töandet och slasket ligger längre än själva snön. Nu har det snöat två dagar i rad från morgon till kväll!

Jag tog i alla fall kameran och stack fötterna i träskorna och stapplade ut i trädgården för att knäppa några bilder på det vita pudret. Julbelysningen hänger kvar och får så göra vintern ut, när det är så mörkt tycker jag gott att utebelysningen gärna får sitta från november till februari för att lysa upp lite, inbjudande är det verkligen!

Under veckan var tanken att jag och Elle skulle hitta på en hel massa dagsutflykter men det vete katten hur mycket vi går gjort i efterdyningarna av sjukdomen. Har legat som en klubbad säl hela dagen och inte blir det bättre även om febern har sjunkit lite i alla fall.

Nu ska jag njuta av att robotdammsugaren sköter städningen och istället ägna mig åt något bekvämare och roligare. Läs: fortsätta ligga nedbäddad i soffan och snora.

Ha en go kväll! Kram L


  1. Kul att av en slump upptäcka dig i Gp när jag var inne på bibblan och läste lite tidningar. Riktigt fin artikel. Grattis 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..