Sommarfest på förskolan

Dagen innan vi for ner till stugan var vi på sommarfest på förskolan. Så himla trevligt att få hänga med som förälder, de barn som redan slutat för sommaren fick nämligen också komma med sina föräldrar så det passade vi på att gå på. Man får inte fota, ens sitt eget barn, på förskolan, vilket är lite tråkigt men förstås klokt i dessa tider där det snapchattas, instagrammas och facebookas i tid och otid och vem som helst kan stalka upp en unge. Men buketterna som jag knåpade ihop från trädgården till pedagogerna hann jag i alla fall knäppa någon bild på innan vi gick dit.

Vi var på avslutning med alla föräldrar och barn nyligen och då gick vi alla ihop på sommarpresenter men när det ändå blommar så ymnigt i trädgården och jag är i farten att ge vem som vill en sådan här bukett medans blomning är, så var det väl klart att de skulle ha lite blomster som tack för ett superår. De gör verkligen ett otroligt fint jobb och Elle älskar att gå dit och det känns både tryggt och bra att hon är där varje dag (nästan). Så nyttigt det är för henne att lära sig lite vett och fason och vänta på sin tur vilket hon kanske inte riktigt gör hemma. Första barnbarnet på båda sidorna och enda barnet hemma, ni fattar. Jag förstår inte ett dyft de människor som inte tror att förskola är bra för barn. Det kan förstås bero på vilken förskola man har men en förskola med bra pedagoger och barnet är där rimliga tider så tycker i alla fall jag att det är guld värt! De är verkligen ett superteam som Elle är med varje dag och det är jag så glad över.

Typ femtio ungar i färgglada regnkläder och så ett gäng frejdiga fröknar och föräldrar, mest mammor dock…, som hoppar och dansar till Vi äro musikanter och Små grodorna. Himla kul tyckte jag, Elle blev dock supermammig så jag fick hoppa runt med henne på armen. Och sedan åt vi jordgubbar och glass allihopa under tak och hade en jättefin avslutning på läsåret!

Hur fint att kunna knipsa detta fång ute i trädgården utan att det ens märks!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..