En fåtölj fick ny klädsel

Jag har varit frånvarande på bloggen ett tag. Vi har haft fullt upp med flytten från lägenheten till huset. Vi börjar komma på plats men det är ännu mer kvar.

Det känns så skönt att komma till huset. Jag gar plats för ett litet pysselrum som jag håller på att inreda. Bilder på det kommer.

Vi har beställt en ny soffa till vardagsrummet men den kommer inte förrän i slutet av november…  Fram till dess behöver vi några sköna fåtöljer att sitta i. Jag hittade en fåtölj på min mammas loppis. Klädseln var inte fin alls. Jag tog bort det gamla tyget och klädde om i ett svart-vitt tyg med pelargoner som motiv. Det är ett tjockt tyg som jag har haft i tygskåpet i flera år. Äntligen kom det till användning.

Så här såg fåtöljen ut innan. Armstöden är härligt slitna så jag gjorde inget åt det.

 

Fler bilder kommer från huset när det blir lite ordning här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..