Kryddor på balkongen

Vi har en väldigt liten balkong så det finns inte så mycket plats för någon odling. I år satsar jag på färska kryddor i några balkonglådor. För några år sedan fixade jag till några skedar med bilder och namn på kryddorna. I år behövdes fler så jag gjorde nya namnskyltar till alla kryddorna. Några flera kryddor ska ännu köpas in och planteras så då får jag göra fler namnskyltar.

Jag ritade olika kryddor och färglade dom.

Pensla ett tunt lager decoupagelack på baksidan av lappen, lägg  den sedan på skeden, släta ut det. Det blir lite knöligt, man kan klippa små jack runt kanten men det gjorde inte jag. Det blev bra ändå. Låt det torka. Pensla sedan några lager lack över hela ytan, låt det torka mellan gångerna.

Jag använde decoupagelack för utomhusbruk.

De här tre skedarna gjorde jag för några år sedan.

LOADING..