Återbrukad vas av salsaflaska och andra fina återbrukade dekorationer till hemmet

Jag älskar återbruk och har nästan bara inredning och dekorationer jag had gjort själv, ärvt eller köpt på second hand.

Några av dessa saker är den här ljusstaken jag fick av min adoptivbros mamma när vi var hos henne. Jag har inte hjärta att slänga den då hon även tog emot mig med öppna armar så flaskan från henne har fått blir en ljusstake som sprider ljus i mörkaste november.

Burken har också agerat halloweengodisburk till halloween men som nu blev en kruka till min allra första hyacint.

Den lilla vasen med murgröna gjorde jag idag och den är gjord av en tom salsaflaska som jag spikat hål i korken i. Jag spikade et stort hål så att en växt skulle kunna komma ner i hålet och sedan var det bara att ta bort etiketten ochså fick man en jättefin vas.

Svårare än så här behöver det inte vara för att få fina återbrukade dekorationer till ditt hem!

Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..