Häng med på Craftcation 15 -17 februari 2019

Nu ska jag berätta något riktigt roligt och det är att den 15-17 februari 2019 så ordnar jag tillsammans med Karin från Pysselbolaget, Malin från Created by Malin, Stina och Ann-Charlotte från Craftspace Stockholm en Craftcation helg.

Det kommer bli en helg fylld med kreativitet och trevlig gemenskap med likasinnade som också gillar att pyssla och skapa. Så ta med dig dina egna projekt så skapar vi sida vid sida i vacker miljö och med trevligt sällskap.

Wijs trädgårdar

Vi har hyrt Wijs trädgårdar i Ockelbo som ligger några mil utanför Gävle. Vi kommer även ha tillgång till ateljén där hela helgen. Läs mer om Wijs trädgårdar här http://www.wij.se/

Unconference

Vi kommer även ha unconferens som är öppna för vem som helst av Craftcation deltagare att hålla i. Unconference är en kort föreläsning om någon av dina kunskaper du vill dela med dig av. Kanske kan du något hantverk eller är duktig på sociala medier och vill dela med dig av dina kunskaper till andra intresserande craftcation deltagare. Du kan anmäla dig till att hålla en unconference när du gör din craftcation anmälan.

Mat

All mat ingår under Craftcation från fredag kväll till söndag lunch. Vi kommer ha självhushåll och delar upp oss i matlag så du kommer ha något pass i köket under helgen.

Pris

Det kostar 2400 kr inklusive moms för att vara med på Craftcation och i detta ingår det : del i dubbelrum, mat, handdukar och lakan ( resan ingår inte).

Så ta med dina pysselprojekt och häng med på Craftcation!

Låter inte detta helt magiskt!

Här på Facebook finns mer information om helgen och här kan du anmäla dig direkt!

Varmt välkommen med din anmälan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..