Zerowastepyssel- nallepyssel av gamla magasin

Jag älskar Zero waste pyssel och den här gången har jag gjort tavlor av gamla magasin.

Varje detalj på nallen är utklippt från tidningar och sedan limmade jag fast detaljerna på nallen. Jag började nämligen med att klippa ut nallens huvud först för att sedan bygga på detaljerna som nos, ögon och hatt. Sedan när hela nallen var klar limmade jag upp den på ett papper för att ha som tavla i flickornas rum.

Jag gjorde två olika nallar så kidsen kunde ha en varsin tavla. Rättvisast så tänkte jag.

Man kan förstås göra vilket djur man vill av magasinen. Klipp ut detaljerna från tidningspapperen och limma ihop dom till det motivet du vill. Det är endast fantasin som sätter gränserna på detta pyssel! Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..