Pannband av gult ullgarn och spillbitar

Igår stukade jag foten illa så nu blir det pyssel från soffan ett tag tills jag kan belasta foten vanligt igen.

Mitt gamla pannband börjar blir slitet och den här gången virkade jag mig ett nytt av ett gult ullgarn och sedan dekorerade jag det med rosor som jag gjorde av spillbitar av reko ull. Jag gillar verkligen att göra detaljer av reko ull. Jag tycker det är ett sånt vackert material och det är perfekt att göra små detaljer av.

Pannbandet är virkat på fri hand och jag mäter bara upp det runt mitt huvud så det blir lagom stort och sedan virkat jag bara på. Svårare än så är det inte. Undrar man hur man virkat så finns det massa tutorials på You Tube bland annat som man kan kika på. Bara ett litet tips!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..