Glad Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag till er alla fina läsare!

Jag har gjort en överraskningstårta till familjen till idag då det är alla hjärtans dag. Tårtan är superlätt att göra då själva grunden till tårtan är en vanlig chokladbollsmet men istället för att göra vanliga chokladbollar gjorde jag en platt tårta. Man kan forma tårtan med fingrarna och platta ut den ordentligt med handen. Jag rullade kanten på tårtan i pärlsocker. Dom röda hjärtan är gjorda av mandelmassa som jag färgade med karamellfärg, men man kan lika gärna göra hjärtan av sockerpasta eller marsipan. Jag avslutade tårtbakandet genom att dekorera tårtan med chokladhjärtan man kan köpa i vanliga matbutiker. Svårare än så är det inte!

Ha en en fin alla hjärtans dag nu!

Stor kram till er alla ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..