Ullspillbitar blir bedårande ekollon på min höstväska

Ull, ull, ull det finns nog inget bättre material till väskor än ull. Jag har börjar sy både mina mobilfodral och mina väskor i ull. I somras fick jag en hel påse med ullspillbitar av min bästis och av dessa har jag gjort dekorationerna på min höstväska. 

Eftersom jag gillar ekollon väldigt mycket har jag också dekorerat väskan med sådana och även några blommor och andra fin detaljer. Hela väskan känns lite inspirerad från gamla kurbits målningar och jag tror jag kanske måste sy en matchande plånbok till väskan! 

Detaljerna i ull är utklippta och handbroderade på väskan och vill du göra en egen så sy först en väska med innerfoder i lämplig modell. Klipp sedan ut dina ulldetaljer och sy på dom på väskan. 

Ha en fin kväll! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..