101 nya idéers Pysselbox innehöll bland annat några julgranskulor i glas som man kan öppna och lägga saker i. Eftersom jag är väldigt förtjust i färg så gjorde jag några riktigt pigga färgklickar till granen. 

Detta gjorde jag genom att hälla i lite färg i glaskulorna och sedan snurrade jag varje kula mjukt och försiktigt så färgen fördelades snyggt. Får du färg utanpå kulan, så torka försiktigt av med fuktigt papper. 

Efter detta fick kulorna torka. Det är bra om dom får torka länge så färgen verkligen fäst. När julkulorna torkat kan man sätta på toppen och hänga upp dom i granen eller på annan lämplig plats ?

Detta pyssel är både lätt och roligt och sätter verkligen färg på din gran.  Sånt gillar jag!  

   

Droppa i färg och snurra sen på kulan som man snurrar vinet i ett vinglas.

  

Färgklickar! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..