Jag gillar verkligen att pyssla personliga saker. Den här gången pysslade jag ihop unika kuddar till kökssoffan. Kuddarna fick verkligen sin personliga look då varje familjemedlem gestaltades som Lucia på dom. 

Jag målade dit varje familjemedlem med pensel och textilfärg som sedan fick torka och färgen fixerade jag med ett strykjärn. Det gäller att följa instruktionerna noga så färgen verkligen fastnar på tyget. Kuddfodralen sydde jag ihop själv men man kan lika gärna köpa köpta kuddfodral och måla på dom.

Jag gillar sådan här personliga pyssel och att gestalta av familjen är verkligen jätteroligt. Att dessutom gestalta alla som Lucior är självklart för vi tycker nämligen att alla kan vara Lucia oavsett kön eller hudfärg. Så det så! 

Nu vill vi önska alla en fin Lucia imorgon!

   
 
 
   

  

  

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..