Frågelåda

 

Nu är det snart slut på det roliga, sista mars kommer den här bloggen att läggas ner på grund av bristande kundunderlag. Det kom inte som en stor förvåning, men känns ändå lite vemodigt. Det har varit roligt att kunna nå ut till er med ditt och datt och alla möjliga trevligheter som rör bakning.  Sedan kan jag förstås fortsätta att blogga på min egen sajt miaohrn.se om jag skulle ha något särskilt på hjärtat, och ni kan alltid följa mig på Instagram, där heter jag @kakmia.

Jag har iallafall drygt en vecka kvar att blogga, så passa på om det är något särskilt ni önskar att jag ska lägga upp innan slutet av månaden. Kanske något tidigare recept ni inte kan hitta? Eller någon bakningsrelaterad fråga? Hit me!

Nu på lördag 24 april ska jag vara på Alla älskar hembakat-mässan i Uppsala. Kom dit vet jag! Klockan 15.30 bakar jag chokladbollar på scen och signerar därefter min bok Chokladbollar. Förutom det kan du förstås shoppa bakprylar, inspireras, vara med i olika workshops och träffa andra bakprofiler.

Passar inte det finns det ett annat tillfälle att ses: 4-5 maj kommer jag att ha en kurs i min matstudio på Södermaln i Stockholm på temat ”Mina bästa tekniker och recept för att göra goda och vackra tårtor och bakelser”. Det kommer att bli ett riktigt roligt och lärorikt kurstillfälle, läs mer på min hemsida: https://miaohrn.wordpress.com/kurser/ 

Foto: Ulrika Pousette.

 1. Åh, vad tråkigt att du kommer att sluta här på 101 idéer. Jag har följt alla dina inlägg här ifrån Edinburgh och tyckt det har varit spännande att få ta del av din värld i Stockholm. Du har varit en inspirations källa. Tack! /Linda

 2. Oj, så synd!
  Jag har följt din blogg superlänge och det är faktiskt den enda blogg jag följer. Använt massor av recept och fikatips. För att inte tala om den eminent uppdaterade Sju sorters kakor, vilken bibel!

 3. Jag har en fråga, men är inte ute efter något exakt svar. Är verkligen bara nyfiken. När man håller på och utvecklar recept, provbakar, håller kurser osv, går det inte åt vansinniga mängder råvaror då? Och blir DYRT? Förhoppningsvis lönar det sig (det måste det ju göra till slut) men i början??

  1. Bra fråga! Jag tycker inte att råvarukostnaderna var så värst påtagliga för några år sedan, men det känns som att de har ökat på sistone. Kanske eftersom det gäller att dra på med iögonfallande ingredienser för att synas i flödet, när det förut gick ganska bra med mjöl, socker och smör (just smör har också plötsligt blivit mycket dyrare). Kanske är det dags för en motvåg med bakning på billiga ingredienser!

 4. Nej men så tråkigt!!! Då får jag börja följa dig på instagram istället. Alla fina recept du lagt upp här – tar de vägen någon annanstans eller försvinner de bara nu? Vilken skatt som går förlorad i så fall. Tack i alla fall för den här tiden! /Helena i Gbg

 5. Nej så tråkigt!!! Då får jag börja följa dig på IG istället. Alla fina recept du lagt upp här, kommer de flyttas någon annanstans eller försvinner de bara nu? Vilken skatt som går förlorad i så fall…. Tack för den här tiden! /Helena i Gbg

  1. Ju fler kommentarer, desto roligare : ) Jag har försökt få svar från 101 Idéer om vad som kommer att hända med de gamla inläggen, men inte fått något besked än. Men vi håller kontakten på instagram iallafall!

 6. Nej men så tråkigt! Hoppas att du skriver några blogginlägg på din egen sida i framtiden. Du har så bra ton och roligt språk och bra innehåll så det känns tråkigt att inte få ta del av det i framtiden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..