Nu är det snart slut på det roliga, sista mars kommer den här bloggen att läggas ner på grund av bristande kundunderlag. Det kom inte som en stor förvåning, men känns ändå lite vemodigt. Det har varit roligt att kunna nå ut till er med ditt och datt och alla möjliga trevligheter som rör bakning. Sedan kan jag förstås fortsätta att blogga på min egen sajt miaohrn.se om jag skulle ha något särskilt på hjärtat, och ni kan alltid följa mig på Instagram, där heter jag @kakmia.
Jag har iallafall drygt en vecka kvar att blogga, så passa på om det är något särskilt ni önskar att jag ska lägga upp innan slutet av månaden. Kanske något tidigare recept ni inte kan hitta? Eller någon bakningsrelaterad fråga? Hit me!
Nu på lördag 24 april ska jag vara på Alla älskar hembakat-mässan i Uppsala. Kom dit vet jag! Klockan 15.30 bakar jag chokladbollar på scen och signerar därefter min bok Chokladbollar. Förutom det kan du förstås shoppa bakprylar, inspireras, vara med i olika workshops och träffa andra bakprofiler.
Passar inte det finns det ett annat tillfälle att ses: 4-5 maj kommer jag att ha en kurs i min matstudio på Södermaln i Stockholm på temat ”Mina bästa tekniker och recept för att göra goda och vackra tårtor och bakelser”. Det kommer att bli ett riktigt roligt och lärorikt kurstillfälle, läs mer på min hemsida: https://miaohrn.wordpress.com/kurser/
Foto: Ulrika Pousette.