Alla hjärtan

Det börjar lacka mot alla hjärtans dag! Jag har gjort tre recept inför högtiden till pappersvarianten av 101 Idéer. Jag är lite osäker på om jag får lägga upp recepten här, men jag bjussar på en liten kik på fotona iallafall:

Hjärtformade scones med jordgubbar och cream cheese.

Chokladtårta med passionsfrukt och dekor av guldpulver.

Småkakor med nougat- eller hallonsyltfyllning.

Foto: Ulrika Pousette

Sedan får man inte glömma att alla hjärtans dag är ett kommersiellt påfund. Det finns inget som säger att man måste visa sin kärlek just denna dag på året, eller än värre – känna sig oälskad om man inte får ett fång röda rosor (gravt överskattad blomma för övrigt enligt mig).

PS. HERREGUD vad mycket annonser det är på den här sajten nuförtiden. Inte lätt för er att hänga med på vad som är blogg och vad som är reklam. Hoppas ni står ut och inte ger upp på mig ändå.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..