Köksdrömmar

Nej det här är ingen inredningsblogg. Det är en pysselblogg…

Men jag kan inte låta bli! Någon gång i mitt liv vill jag ha ett grått kök, med vitt kakel, öppna hyllor, vitrindörrar, och guldfärgade detaljer. Sedan ska bänkskivorna vara i ljus marmor och självklart behövs en stor köksö. Golvet ska vara svartvitt rutigt och alla vitvaror ska vara i borstat stål. Varför inte slänga in ett skafferi också när man ändå är i farten? Låter det färglöst och tråkigt? Ja, kanske inte så färgsprakande som jag brukar vara men med gardiner och orientaliska mattor ska det nog bli färg så det räcker och blir över tror jag.

Låter det som ett drömkök i dina öron? Om inte hur skulle du vilja att ditt drömkök såg ut?


Länk

Länk

Länk

köksdel, skåpen

Länk

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..