Inred med loppisfynd

Jag blev så otroligt inspirerad av en väns hem häromdagen. Hon har loppisfyndat en mängd tavlor som hon hängt upp som ett collage på en vägg. En och en hade nog inte tavlorna gjort något större väsen av sig, men tillsammans! Galet snyggt!

För att ni ska förstå kommer ett gäng inspirationsbilder…

På den här väggen har man inte nöjt sig med att bara hitta fina tavlor. Människan har dessutom valt ett tema vilket ger det hela ytterligare en dimension. Men det här får nog betraktas som överkurs. 😉

Bildlänk

Här är det istället ramarna som följer ett tema… Snyggt även det.

Bildlänk

Den här väggen i mörkblått blir lite ljusare med hjälp av tavlorna. Att sedan färgmatcha en av bilderna med lampan var ju extremt snyggt det med!

Bildlänk

En vit vägg piggas upp med färg och roliga bilder…

Bildlänk

Här är temat… inget tema. Jag gillar alla varianter skarpt så nu ska här ut och loppisfynda tavlor för allt vad tygen håller. Vem vet. Man kanske springer på någon dyrgrip utan att ha vett att förstå det själv. 😉

Bildlänk

Gott nytt år!

/Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..