Sommaren 2017

Sommaren 2017 kan gå till historien som den absolut bästa sommaren i mitt liv. Jag och ungarna njuter av varenda vaken sekund och dagarna fullkomligt springer iväg! Men det är ju så man brukar säga om tiden när man har roligt.

För någon vecka sedan fotade jag och barnen ett jobb i en park. Eftersom de redan var uppklädda passade jag på att fota en familjebild. När jag fotar vill jag inte ha stela bilder där barnen sitter som små statyer. Fotografier ska vara ett minne för resten av livet, och då vill i alla fall jag ha en bild som är fylld med glädje och liv. Studiofoton i all ära men jag tycker nog bäst om bilder som är fotade utomhus.

Fotografens tips blir således… packa ihop en picknickkorg, klä på barnen kläder som är lite neutrala i färgen och ge er ut i naturen med en filt. Gör gärna detta en ljum sommarkväll när det är lite mulet och placera dig själv så barnen sitter mellan dig och solen. Placera barnen på filten och vänta… sedan är det bara att fota när de busar med varandra. Då och då kan du prata lite med dem under tiden du tar kort så de tittar in i kameran.

Lycka till!

/Anna

IMG_1494

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..