Julgranskula som hängande vas

Äntligen har jag kommit på vad jag ska använda de otroligt fina julgranskulorna jag fick i en av 101 idéers pysselboxar. De har legat och väntat på att jag ska plocka fram dem ända sedan i julas, men glaskulor, fem barn och en hundvalp kändes inte som någon vidare kombo. 😉
1
Nu hänger de i det stora fruktträdet på tomten och fungerar som små vaser åt blommor jag räddar från gräsklipparen. Blommorna får liksom bara flytta upp en våning och fortsätta sprida glädje både åt både människor och småkryp. Högt upp, på säkert avstånd från barnfingrar och busiga vovvar med extremt yviga svansar som viftar ner det mesta i sin väg.
/Anna
4

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..