Jordnötsbitar med choklad

Nästan nyttigt godis

 Ny vecka, vårdagjämning och vi vaknar till ett vinterlandskap. Inte så inspirerande (milt uttryckt) och inte blev det bättre av att lilleman är förkyld med feber, hosta och snuva. Men även det går ju över och för att göra livet lite roligare tänkte jag göra lite mindre onyttigt godis att ha att äta till kaffet. 😉

136

Dadlar är sötning i allt det godis jag gör och med olika sorters nötter och kryddor blir det allt från nutellabitar till jordnötschoklad.

Recept på jordnötchokladen kommer här:

Mixa 2 dl jordnötter med 2 dl dadlar, ½ dl russin, 2 msk kakao och 1 msk kokosolja. Tryck ut till en kaka på bakplåtspapper och skär i bitar. Släng in hela härligheten i kylen för att stelna lite och avnjut sedan med en kopp kaffe!

Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..