Ett släp kommer lastat…

… med skit!

I februari börjar det äntligen bli dags!

Varmbänk växthus 008

Just nu upptas det mesta av min vakna tid av tankar på vad jag ska odla, hur jag ska odla det och varför jag ska odla det jag har bestämt mig för att faktiskt odla. Med andra ord… det mesta den här hjärnan processar just nu kan kopplas till odling.

Tänk snart är det äntligen dags att städa ur växthuset, tömma bänkarna på gammalt material och sedan fylla på med ångande varm dynga! Tyvärr kunde jag inte förbereda växthuset så som jag brukar i höstas eftersom jag hade ett litet pyre som hyresgäst i magen. Men vad gör väl det?

Jag tror ingen som inte är helt såld på det här med odling förstår denna lycka jag känner när jag står där på ett släp som är fyllt med skit! 😉

Varmbänk växthus 018

Min stackars sambo har nog i och för sig börjat förstå så smått… Hela förra våren åkte han skytteltrafik för att hämta hem jord, dynga och halm till köksträdgården. Det är verklig kärlek det! Att göra något som man själv inte ser tjusningen med bara därför att man ser att det betyder otroligt mycket för den andra personen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..