Projekt – bli av med ogräs…

Alla eller i alla fall de flesta trädgårdar har det… det där hörnet som mest är fyllt av ogräs och som man drar en djup suck när man går förbi.

6F9A9319

Jag läste om en familj som bara trampade ner ogräset, la på ett tjockt lager halm och sedan satte potatis i halmen. Tyvärr är ogräset i min hörna av det lite segare virke. Jag har alla värstingar man kan tänka sig. Kirskål, åkervinda, nässlor och vallört. De här är inga myspojkar i sammanhanget så jag tog det säkra före det osäkra och la på ett lager papp, tidningar och sedan halm innan jag satte ut potatisen. Vi får se hur det här projektet slutar men det enda säkra är att det inte kan bli värre än vad det redan var och det är ju alltid en bra utgångspunkt när man ska testa något nytt.

6F9A9324

Fortsättning följer…

Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..